Jablečné octy – workshop / celý den

Jablka patří mezi naše nejoblíbenější a nejběžnější ovoce, ale mnohdy už dochází fantazie, co s nimi. A proto vám naše lektorka Magda Jotes z Fermentujeme ukáže, jak si můžete v domácích podmínkách a velmi snadno vyrobit úžasný jablečný ocet. Využijete tak ovoce do poslední šlupičky a nebudete potřebovat nic víc než vodu, jablka a čas. Proniknete do tajů procesu kvašení, který má zázračné účinky na zdraví a naši předkové jej využívali od nepaměti.

O lektorovi

{{ bro_.title }}

Magda Jotes

Jsem nadšená kvasicí experimentátorka, která neustále zkoumá a objevuje nové chutě. Kvašení je pro mě je především o objevování nové chuťové dimenze, která mi umožňuje rozšiřovat si obzory zpracovávání darů přírody!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057173182043